Ana haber bültenini özel harekat polisi kıyafetiyle sundu

Ana haber bültenini özel harekat polisi kıyafetiyle sundu
Sivas'ta bir televizyon kanalının haber spikeri, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ekrana özel harekat polisi kıyafetiyle çıktı

Sivas'ta yayın yapan 4 Eylül televizyonunun spikeri Kuzey Sait Karabacak, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ana haberi bültenini özel harekat polisi kıyafetiyle sundu.

Karabacak, akşam haberlerini sunmak için ekrana özel hareket polislerinin giydiği "kamuflaj" olarak tabir edilen kıyafetle çıktı.

Şehit olan tüm polis ve askerlere Allah'tan rahmet dileyen Karabacak, "Zor günlerde siz polislerimiz, askerlerimiz Doğu ve Güneydoğu'da, Nusaybin'de, Cizre'de,Yüksekova'da vatan hainleriyle mücadele etmeye, ülkenin bayrağını indirmek isteyenlerin ellerini kırmak, ezanı susturmak isteyenlerin dillerini koparmak, halkımıza zarar vermek isteyenlerin nefeslerini kesmek için gece gündüz demeden mücadeleye devam ediyorsunuz." dedi.

Karabacak, polis teşkilatının her zaman yanında olduklarını ifade ederek, "Bugüne kadar şehit olan tüm polis ve askerlerimiz adına Sivas'ta özel harekat polisimizin kıyafetini giyerek yayına çıkma ihtiyacını hissettik. Özel harekatçılarımızın verdiği mücadelenin unutulmayacağını hatırlatmak isterim. Hepinizin isimleri bir bir kalbimizde ve tarih kitaplarında yazılı olacak." sözlerine yer verdi.

Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümünü canlı yayında kutlamak istediklerini belirten Karabacak, Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'ı da canlı yayına konuk aldı.

Çalışkan, Karabacak'ın haber bültenini özel harekat polisi kamuflajıyla sunmasının kendisine sürpriz olduğunu dile getirerek, "Teşekkür ediyorum. Sivas'ta olmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

Karabacak, Çalışkan'a çiçek verdi ve Türk bayrağı hediye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.