Anadolu Kartalı, Omerovic’le tur için sahada

Anadolu Kartalı, Omerovic’le tur için sahada
 Muhabir
Konyaspor Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında, yeni hocası Omerovic yönetminde, bugün Trendyol 1. Lig ekibi Göztepe’yi konuk edecek.

Konyaspor Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında bugün Trendyol 1. Lig ekibi Göztepe’yi konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele 17.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Türkiye’nin en genç Süper Lig hakemi olarak tarihe geçen 25 yaşındaki Oğuzhan Çakır yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Mehmet Akıncık ve Mert Bulut olacak.

HEDEF SON 16

Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren ve önceliği de lig olan Konyaspor kupada gidebildiği yere kadar gitmek istiyor. Yeşil-beyazlılar yeni teknik direktörü Fahrudin Omerovic nezaretinde çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılarak moral bulmak hem de son 16 turuna adını yazdırmak istiyor. Önceki gün resmi sözleşmeye imza atan ve takımı çalıştırmaya başlayan Fahrudin Omerovic’in bugünkü mücadelede daha yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkması bekleniyor.

BOATENG'İN LİSANSI ÇIKTI

Tümosan Konyaspor'n, 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı Emmanuel Boateng'in lisansı çıkarıldı. Ganalı orta saha şans bulması durumunda yeşil-beyazlı formayla ilk resmi maçına çıkacak. Tam olarak hazır olmayan Boateng'in son bölümlerde kısa bir süre alabileceği belirtiliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.