Anadolu 2. yarıdan umutlu

Anadolu 2. yarıdan umutlu
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, sezona kötü bir başlangıç yapmış sonrasında toparlanma sürecine girmişti.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, sezona kötü bir başlangıç yapmış sonrasında toparlanma sürecine girmişti. İlk devreyi 18 puanla tamamlayan temsilcimiz, devre arasını iyi değerlendirip yapacağı takviyelerle ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmanın hesabını yapıyor.  Devre arasına alınan galibiyetin morali ile girdiklerini belirten Basın Sözcümüz Ahmet Eser takıma yapılacak takviye çalışmalarının başladığını, devre arası kampı ile eksiklerin giderilerek ligin ikinci yarısında daha bir takım olacaklarına inandığını kaydetti. Eser, “Zorlu bir ilk yarı geçirdik. Takımımızın ikinci yarıda rahat bir konuma kavuşabilmesi ve tehlikeli hattan uzaklaşabilmesi adına gerekli çalışmaları yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizle birlikte yürütüyoruz. Eksik görülen üç mevki için tecrübeli ve direkt oynayacak, takıma katkısı ile gündeme gelecek takviye planlaması yapılıyor. Bununla beraber takımımız 26 Aralık’ta Antalya-Belek’te bulunan Papillon Otel’de kampa girerek devre arası hazırlıklarını sürdürecek. 10 gün sürecek devre arası kampımızda antrenmanların yanı sıra hazırlık maçların oynanması da planlandı. İkinci devreye tam olarak daha hazır girmek istiyoruz. Eksiklerimizin giderilmesi ile daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.