Anadolu 3 puan peşinde

Anadolu 3 puan peşinde
Yeşil-beyazlılar, ligin 12. haftasına dahil maçta bugün kendi seyircisi önünde Keçiörengücü’nü ağırlıyor.

Ligde 4 maçtır kaybetmeyen temsilcimiz evinde kazanıp çıkışını sürdürmek amacında


Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor 12. haftaya dahil maçta bugün kendi sahasında ve seyircisi önünde Keçiörengücü’nü ağırlıyor. Geride kalan 11 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgiden oluşan performans sergileyerek haftaya 8 puanla 18. sırada giren temsilcimiz bugün sahasında oynayacağı maçı kazanarak kendisine daha üst sıralarda yer bulmak amacında. Ligde 12 takımın 10-15 puan aralığında sıralanması dikkat çekerken temsilcimiz üst üste alacağı galibiyetlerle ilk 8 içine girebilecek. 
Maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan ve kampa girerek maç saatini beklemeye çekilen temsilcimizde oyuncular galibiyete kenetlenmiş durumda.
Zor bir maça çıkacaklarını belirten yeşil-beyazlılar, “Ligde kolay maç yok. Bu haftaki rakibimiz Keçiörengücü de güçlü bir ekip. Özellikle gol yollarında çok etkililer. Ligin en fazla gol atan üç ekip arasında yer alan rakibimizin etkili yanlarını iyi biliyoruz. Buna göre hafta boyunca çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah hocamızın taktiğini sahaya en iyi şekilde yansıtıp sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanacağız” dediler.
Anadolu Selçukspor geride kalan süreçte evinde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Temsilcimiz ligde 4 maçtır kaybetmiyor. Konuk Keçiörengücü ise deplasmanda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiden oluşan performans sergilerken bu maçlarda 6 gol atıp 6 gol yedi. 
Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan Anadolu Selçukspor-Keçiörengücü maçını Serhad Ürkmez-Vedat Demir-Kemal Mavi hakem üçlüsü yönetecek. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.