Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
- Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, kutlama mesajı yayımladı


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutladı.

Otyakmaz, yayımladığı mesajda, AA'nın, cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Kurtuluş Savaşı'nın zor şartlarında haberleşme ihtiyacının karşılanması, Ankara hükümetinin çalışmalarının ve düşüncelerinin iç ve dış kamuoyuna duyurulması amacıyla kurulduğunu anımsattı.

AA'nın büyük başarılara imza attığını aktaran Otyakmaz, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, teknolojinin de gelişmesiyle kendini sürekli yenilemekte, yaygın haber ağıyla, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışıyla dünyanın en önemli haber ajanslarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Kulübümüzle ilgili tüm haberleri de Türkiye'ye ve taraftarlarımıza özenle ulaştıran Anadolu Ajansının kuruluşunun 96'ncı yıl dönümünü kutluyor, çalışanlarına başarılarının devamını diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.