Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kazancı ile beraberindeki heyet, AA'nın 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Anıtkabir’i ziyaret etti- Kazancı: - "Artık sadece Anadolu'nun değil, tüm mazlum coğrafyaların ve milletlerin sesini büyük azim ve fedaka

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı ile beraberindeki heyet, AA'nın 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Anıtkabir’i ziyaret etti.

Kazancı ve beraberindekiler, Aslanlı Yol'dan yürüyerek, Atatürk'ün mozolesine geçti. Genel Müdür Kazancı'nın kırmızı-beyaz karanfillerle hazırlanan ve üzerinde, "Anadolu Ajansı" yazan çelengi, mozoleye bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu.

Daha sonra Kazancı’nın başkanlığındaki heyet, mozoleye çıkan merdivenlerde çektirilen fotoğrafın ardından, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Misak-ı Milli Kulesi’nde, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kazancı, deftere şunları yazdı:

"Büyük Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı'mızın şerefli ve kutsal mücadelesini tüm dünyaya duyurmak amacıyla, 6 Nisan 1920'de kurduğunuz Anadolu Ajansı, bugün 96 yaşındadır. Artık sadece Anadolu'nun değil, tüm mazlum coğrafyaların ve milletlerin sesini büyük azim ve fedakarlıkla duyurmaya devam eden Anadolu Ajansı, 96 yıl önce milletinden aldığı bu görevi Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece devam ettirmekte kararlıdır. Bu vesileyle ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.