Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
Adana Demirspor Başkanı Sözlü: "Adana Demirspor Süper Lig'e çıkarken de inşallah ilk haberini Anadolu Ajansından okuma şansına da erişiriz"- Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel: "Doğru, güvenilir ve tarafsız habercilik anlayışını 96 yıldır sürdüren Anadolu Ajans


ADANA (AA) - Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 96. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Sözlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Anadolu Ajansını sürekli en doğru haberin alındığı yer olarak algıladık. En doğrusu Anadolu Ajansında olur, diye düşündük. Çocukluğumuzdan bugünlere geldik. Anadolu Ajansı bugün hala 96 yaşında. Anadolu Ajansını Adana Demirspor Başkanı olarak kutluyorum. Adana Demirspor Süper Lig'e çıkarken de inşallah ilk haberini Anadolu Ajansından okuma şansına erişiriz" ifadelerini kullandı.

Sözlü, Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aynı zamanda Anadolu Ajansının da kurucusu olduğunu belirterek, bu vesileyle Atatürk'ü bir kez daha saygı ve minnetle andığını sözlerine ekledi.

Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel de Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirtti.

Anadolu Ajansının, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla Kurtuluş Savaşı'nın ilk yıllarında Anadolu'nun sesini dünyaya duyurmak amacıyla kurulduğunu hatırlatan Uzel, ‘’Doğru, güvenilir ve tarafsız habercilik anlayışını 96 yıldır sürdüren Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.’’ dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.