Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
Ayvalık'ta faaliyet gösteren dalış merkezlerinden bir grup eğitmen ve öğrenci, sezonun ilk etkinliğinde "Anadolu Ajansı'nın 96. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz" yazılı pankart açtı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dalış sezonu, eğitmen ve öğrencilerin denizde pankart açarak Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 96'ncı yıl dönümünü kutlamasıyla başladı.

Kuzey Mavi, İda, Diving Team, Free Diving ve Badem Dalış Merkezlerinin üyelerinden oluşan 30 kişilik grup, bir tekneyle açıldıkları Ege Denizi'nde sezonun ilk dalışını gerçekleştirdi. Eğitmen ve öğrenciler, denizin içi ve yüzeyinde 5 metre uzunluğundaki "Anadolu Ajansı'nın 96. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz" yazılı pankart açtı.

Dalışa katılan eğitmenlerden Timuçin Alkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ayvalık'ta dalış sezonunu başlattıklarını söyledi.

Sezonun ilk etkinliğinde AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirten Alkaya, "Bütün dünyaya Türkiye'yi tanıtan Anadolu Ajansı'na teşekkür ediyoruz." dedi.

Eğitmen Yılmaz Tabanlı da dalış tutkunlarına ve yerli yabancı tüm dalgıçlara, Ayvalık'ın su altını keşfetme ve kendileriyle hafta sonlarını paylaşma çağrısında bulundu. Tabanlı, "AA'ya, 2016 dalış sezonumuzu herkese duyurmamıza vesile olduğu için teşekkür ederiz. Ajansın 96'ncı yılını Ayvalık dalış grupları olarak tebrik ederiz." diye konuştu.

Dalgıç Kaan Yılmaz ise denizin ve havanın çok güzel olduğu bir günde sezona başladıklarını dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.