Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
ULUDAK üyesi bir grup dağcı, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla Erciyes Dağı'nın zirvesinde kutlama pankartı açtı

BURSA (AA) - Uludağ Dağcılık Kulübü (ULUDAK) üyesi bir grup dağcı, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla 3 bin 916 metre yükselikteki Erciyes Dağı'nın zirvesinde kutlama pankartı açtı.

Bursalı dağcılar, AA'nın kuruluşunu kutlamak için 5 kişilik ekiple Erciyes Dağı'nın zirvesine tırmandı.

Dağcılar, 3 bin 916 metre yükseklikteki zirvede, "Anadolu Ajansı 96 Yaşında" yazılı pankart açarken, o anları vücutlarına bağladıkları kameralarla görüntüledi.

ULUDAK Başkanı İsmet Şentürk, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle 8-9 Nisan tarihlerinde Erciyes Dağı'nın zirvesine tırmandıklarını belirtti. Şentürk, şunları kaydetti:

"Erciyes Dağı'nın kuzey yüzünden tırmanarak güney yüzüne geçiş etkinliğini gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızla şiddetli rüzgar altında zorlu ama güzel bir etkinliği gerçekleştirmiş olduk. Anadolu Ajansı'nın 96. yılı nedeniyle biz de ULUDAK olarak kendilerini zirveye taşımaktan onur duyduk. Anadolu'nun sesini dünyaya duyuran bu önemli kuruluşumuzun yıl dönümünde bizler de böyle bir katkıda bulunmak istedik."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.