Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümü

Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümü
Ordu Valisi Balkanlıoğlu:- "Pek çok dilde yayın yapan Anadolu Ajansı, dünyanın izlediği en etkin ve en saygın haber ajansları arasında yerini almaktadır"

ORDU (AA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, pek çok dilde yayın yapan Anadolu Ajansının, dünyanın izlediği en etkin ve en saygın haber ajansları arasında yerini aldığını belirtti.

Balkanlıoğlu, Anadolu Ajansının kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Mustafa Kemal Atatürk tarafından 6 Nisan 1920'de kurulan Anadolu Ajansının, Türkiye Cumhuriyeti tarihiyle adeta özdeşleştiğini ifade etti.

Anadolu Ajansının, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşuna tanıklık ettiğini, bugün de dünyanın izlediği en etkin ve saygın haber ajansları arasında yerini aldığını vurgulayan Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:

"Dünya haberciliğe her geçen gün yenilik katan ve şu anda pek çok dilde yayın yapan Anadolu Ajansı, dünyanın izlediği en etkin ve en saygın haber ajansları arasında yerini almaktadır. Türkiye'nin sosyo-kültürel ve ekonomik yaşantısının ve dış politikasının tüm aşamalarında, haberleri ve fotoğrafları ile bütün araştırmacılar için değerli bir kaynak olma görevini idame ettiren Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutlar, bu meşakkatli görevi yürüten çalışanlarını tebrik eder, yayın hayatlarında başarılar dilerim."




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.