Anadolu Ajansının kuruluşunun 96. yılı

Anadolu Ajansının kuruluşunun 96. yılı
Kayseri Valisi Düzgün: - "Anadolu Ajansı, ulusal ve uluslararası arenada güvenilir haber ağı olarak görevini en iyi şekilde ifa etmiş, köklü geçmişi, birikimi ve sahip olduğu ileri teknolojinin yanı sıra doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla ba

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Anadolu Ajansının (AA) ulusal ve uluslararası arenada güvenilir haber ağı olarak görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini, köklü geçmişi, birikimi ile sahip olduğu ileri teknolojinin yanı sıra doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla basının gelişmesine büyük katkı sağlamayı başardığını belirtti.

Düzgün, yayımladığı mesajında, 6 Nisan 1920'de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurulan ve kurtuluş mücadelesi günlerinden bu yana Türkiye'nin sesini tüm dünyaya duyurmayı başaran AA'nın 96’ncı kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Geçmişte kısıtlı imkanlarla halkın doğru bilgilendirilmesini sağlayarak bağımsızlık mücadelesinin kazanılmasına önemli katkı sağlayan AA'nın aradan geçen yıllar içerisinde hem kadrosu hem de teknik donanımıyla büyük bir gelişme kaydettiğine dikkati çeken Düzgün, şunları ifade etti:

"Anadolu Ajansı ulusal ve uluslararası arenada güvenilir haber ağı olarak görevini en iyi şekilde ifa etmiş, köklü geçmişi, birikimi ve sahip olduğu ileri teknolojinin yanı sıra doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla basınımızın gelişmesine büyük katkı sağlamayı başarmıştır. Anadolu Ajansının bundan sonra da ülke ve dünya gündeminde başarılı çalışmalara imza atacağı daha nice gurur dolu yılları geride bırakacağına inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihi kadar eski olan Anadolu Ajansının 96. yıl dönümünde yurt dışında, yurt içinde ve ilimizde görev yapan tüm çalışanlarını kutlar, başarılarının devamını dilerim."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.