Anadolu, Aydın deplasmanında

Anadolu, Aydın deplasmanında
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta heyecan tüm hızıyla sürürken temsilcimiz Anadolu Selçukspor bugün zorlu Aydın deplasmanında puan mücadelesi verecek

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta heyecan tüm hızıyla sürürken temsilcimiz Anadolu Selçukspor bugün zorlu Aydın deplasmanında puan mücadelesi verecek. Geride kalan 23 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 yenilgi ile 14. sırada bulunan temsilcimiz ateş hattından halen kurtulmuş değil. Son dönemdeki müthiş serisini geçen hafta sahasında Fethiyespor’a yenilerek noktalayan temsilcimiz zirve mücadelesi veren Aydınspor karşısında yeni bir başlangıca imza atmak istiyor.

Hazırlıklarını tamamlayarak Aydın’a giden temsilcimiz güçlü rakibinden çekinmiyor. Zorlu bir maça çıkacaklarını bildiklerini ifade eden Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, “Aydınspor 1923 takımı ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacağız. Grubumuzun güçlü ekiplerinden bir tanesi. Şampiyonluk hedefinde olan bir takım. İç saha müsabakalarında kalabalık bir seyirci önünde oynuyorlar. Deplasmanlarda oynadığımız müsabakalarda dolu tribünler önünde iyi sonuçlar aldık. Futbolcularımız bu tür maçlarda daha iyi motive olabiliyor. Bunun bir örneğini daha yaşayacağız. Rakibimizin kazanmak adına yapacağı hamlelere karşılık vererek istediğimiz sonuca ulaşmak istiyoruz” dedi.

Aydın Adnan Menderes Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı Yiğit Peşin-Özgür Fatih Kalaycı-H. Göktürk İmamoğlu hakem üçlüsü yönetecek. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.