Anadolu çıkış arıyor

Anadolu çıkış arıyor
Son galibiyetini 8 hafta önce konuk ettiği Zonguldak Kömürspor karşısında alan Anadolu Selçukspor, yarın kendi evinde konuk edeceği Sakaryaspor’u mağlup ederek çıkışa geçmek istiyor. Rakip Sakaryaspor’da Süper Lig’in tecrübeli isimleri de bulunuyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 12. hafta karşılaşmasında Türk futbolunun köklü ekiplerinden Sakaryaspor’u konuk ediyor. Son galibiyetini 8 hafta önce alan ve son oynadığı Kırklarelispor maçından 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan yeşil-beyazlılar, yeşil-siyahlılar karşısında galip gelerek çıkışa geçmek istiyor. Yarın Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

DÜDÜK TAŞKINSOY’DA

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Anadolu Selçukspor ile Sakaryaspor arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Burak Taşkınsoy’un yöneteceğini açıkladı. Takşınsoy’un yardımcıları Hasan Hüseyin Tetik ve İlker Ayten olarak belirlendi. Mücadelenin dördüncü hakemi de Lütfullah Aslan oldu.

ANADOLU’DA 2 EKSİK

Yarın Sakaryaspor’u konuk edecek Anadolu Selçukspor, bu karşılaşmada 2 oyuncusundan faydalanamayacak. Yeşil-beyazlılarda kart cezalısı sağ bek Arif Demir ve stoper Sertan Yiğenoğlu zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Rakip Sakaryaspor ise Konya’ya tam kadro olarak gelecek.

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYOR

Anadolu Selçukspor, yarın oynanacak zorlu Sakaryaspor maçı öncesinde tüm Konyalı futbol severleri Konya Atatürk Stadyumu’na davet etti. Milli maçlar nedeniyle Süper Lig ve TFF 1. Lig’e 1 haftalık ara verilirken, Konyaspor taraftarının haftayı boş geçmemek adına Anadolu Selçukspor’u bu zorlu mücadelede yalnız bırakmayacağı düşünülüyor.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.