Anadolu değirmeni

Anadolu değirmeni
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimi Anadolu Selçukspor adeta futbolcu değirmenine döndü

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimi Anadolu Selçukspor adeta futbolcu değirmenine döndü. Torku Konyaspor’un altyapı takımı olmasına rağmen bu yönde başarılı adımlar atamayan yeşil-beyazlı ekip, yanlış yönetim politikası ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle “pilot takım” vasfını bir türlü yakalayamadı. Kadroda istikrarı sağlayamayan ve genç yetenekleri bünyesinde tutamayan temsilcimiz, sezona 6’sı Torku Konyaspor’dan kiraladığı gençler olmak üzere 25 kişilik oyuncu grubu ile başlamıştı. Devre arasında aralarında Torku Konyaspor’dan kiralanan Tufan Özbozkurt ve Oğuzhan Demirci’nin de bulunduğu 6 takviye daha yapan yeşil-beyazlılarda Aydın Kuzu, Burak Çınar, Muhammet Cihat Kocatürk, Sercan Gülü, Ali Cemal Boztepe ve Gökay Işıtan çeşitli nedenlerle takımla yollarını ayırdı.

Konya spor kamuoyu, yeşil-beyazlı ekibin bir an önce özüne dönüp üst takıma oyuncu yetiştiren gerçek bir altyapı ekibi kimliğine kavuşmasını bekliyor. (Spor Servisi) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.