Anadolu Derbisi

Anadolu Derbisi
Yeşil-beyazlılar, bugün Kayserispor deplasmanında sezonun ikinci hafta maçına çıkıyor.

Yeşil-beyazlılar, bugün Kayserispor deplasmanında sezonun ikinci hafta maçına çıkıyor. İç Anadolu Bölgesinin Süper Lig’deki iki önemli temsilcimiz Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak, karşılaşma saat 19.30’da başlayacak

 

Seda Erciş

Spor Toto Süper Lig’de 2. hafta heyecanı devam ederken temsilcimiz Torku Konyaspor, bugün deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Kayserispor’a konuk olacak. Sezonun açılışını Akhisar Belediyespor ile evinde yapan ve karşılaşmadan beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılarda hedef kaybedilen iki puanın telafisini yapmak ve galibiyetle Konya’ya dönmek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda saat 19.30’da başlayacak Kayserispor-Torku Konyaspor karşılaşmasında hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak.

SIKINTILAR ÇÖZÜLECEK Mİ?

Kayserispor maçına büyük bir ciddiyetle hazırlanan ve geçtiğimiz hafta yapılan hataları tekrarlamamak adına yoğun çalışan yeşil-beyazlılarda, maç öncesi takımın durumu merakla bekleniyor. Evinde oynadığı karşılaşmada özellikle orta saha ve kanatlarda büyük sıkıntı çeken temsilcimizde bu maçta farklı bir düzen ile çıkması öngörülüyor. Ülkesinden dönen ve takım ile bir haftadır çalışan Sissoko ile Traore’nin de Kayserispor karşılaşmasında süre alabileceği öğrenildi. Orta saha mevkiisine ise ayrı bir önlem alan teknik patron Aykut Kocaman, tecrübeli oyuncu Ali Çamdalı’ya gerekli uyarılarda bulunarak takımın bu bölgede eksikliğini kapatmasını istedi. Yeşil-beyazlıların forvet hattında ise genç oyuncu Riad Bajic çıkması bekleniyor.

RANGELOV DIŞINDA EKSİK YOK

Diğer yandan temsilcimizin Kayserispor karşısında Dimitar Rangelov dışında eksik bir oyuncusu bulunmuyor. Bulgar oyuncunun aldığı üç maçlık ceza devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kart cezalısı olan ve Akhisar karşısında forma giyemeyen Abdülkerim Bardakçı Aykut Kocaman’ın şans vermesi halinde Kayserispor karşısında forma giyebilecek.

MUHTEMEL 11:

Temsilcimiz Kayserispor deplasmanında; Kaya Tarakçı, Ömer Ali Şahiner, Dossa Junior, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı (Uğur İnceman), Selçuk Alibaz, Alban Meha, Traore(Sissoko) ve Riad Bajic ilk 11’i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.