Anadolu, hazırlıklarını sürdürüyor

Anadolu, hazırlıklarını sürdürüyor
Konyaspor’un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta başında Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde toplanan Yavru Kartal, Konya’daki 10 günlük kamp çalışmalarına start vermişti

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta başında, Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde toplanan Yavru Kartal, buradaki antrenmanıyla 10 günlük ilk etap kamp çalışmasını resmen başlatmıştı.

10 GÜNLÜK SÜREÇ, DEVAM EDİYOR

Yeni sezon için ilk etap kamp çalışmasını Konya’da gerçekleştiren Anadolu Selçukspor, burada daha çok kondisyon ve dayanıklılık ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiriyor. Teknik direktör Gürses Kılıç nezaretinde antrenmanlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, şehirde bulunduğu süreçte sağlık kontrollerini de tamamlayarak 2. etap çalışmalarına geçecek.

2. ETAP ERZURUM’DA

Anadolu Selçukspor, 10 günlük Konya etabının ardından hazırlıklarına Erzurum’da devam edecek. Yeşil-beyazlılar, 23 Temmuz tarihinde Erzurum’da konaklayacağı otele giriş yaparken, burada da yaklaşık 2 haftalık bir dönemden geçecek. Yeşil-beyazlılar, Erzurum’daki programda ise daha çok hız ve taktiksel antrenmanlar yapacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yavru Kartal, saha içinde olduğu gibi saha dışında da çalışmalarını sürdürüyor. 4 oyuncusunu Konyaspor’un Bolu Gerede kampına gönderen yeşil-beyazlılar, bu oyuncuların son durumunu bekleyerek, duruma transfer yapacak. Anadolu Selçukspor, şu ana kadar olan süreçte 8 futbolcuyla anlaşarak sözleşme imzalamıştı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.