Anadolu idare etti

Anadolu idare etti
Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukspor, mücadele ettiği 2. Lig Beyaz Grup’un ilk devresini 21 puanla 11. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlılar sezona şampiyonluk hedefiyle başlarken zaman içinde yaşadığı düşüşler nedeniyle hedefinden uzak kaldı

Atiker Konyaspor’un TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin ilk devresini 21 puanla 11. sırada tamamladı. Sezona play-off hedefiyle başlayan ve ilk haftalardaki performansıyla bunu başarabileceğinin sinyallerini veren yeşil-beyazlılar, ilerleyen haftalarda yaşadığı düşüş nedeniyle hedefinden uzak kaldı.

SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Ligin ilk 4 haftasında 7 puan toplayan ve ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Anadolu Selçukspor, Konya spor kamuoyunu play-off hedefine gideceğine inandırdı. Yeşil-beyazlılar ilk hafta Pendikspor’u 3-1 mağlup ederken 2. haftada şampiyonluk için kurulan Gümüşhanespor’a son dakika golü ile mağlup oldu. Kendi evinde Zonguldak Kömürspor’u 1-0 ile geçerek yeniden 3 puana dönen yavru kartal bir sonraki hafta da Kahramanmaraşspor deplasmanından 1 puanla döndü.

8 HAFTALIK HASRET

Peş peşe aldığı puanlarla ilk haftaları play-off potasında tamamlayan Anadolu Selçukspor, akabinde 8 haftalık bir galibiyet hasreti edindi. Yeşil-beyazlılar Kahramanmaraşspor beraberliğinin ardından kendi evinde Şanlıurfaspor’a mağlup oldu ve düşüş başladı. Yavru kartal ilerleyen haftalarda da Nazilli Belediyespor, Altay, Karagümrük, Niğde Belediyespor, Fethiyespor ve Kırklarelispor maçlarından 2 puan çıkarabildi.

ÇIKIŞ YAPTI AMA…

Kırklarelispor karşısında 4-1 gibi ağır bir skor alan Anadolu Selçukspor, çıkış maçını da ligin flaş ekiplerinden birisi karşısında yaşadı. Yeşil-beyazlılar şampiyonluk için kurulmuş Sakaryaspor’u Konya’da 1-0 mağlup ederek çıkışa geçti. Anadolu Selçukspor bu maçın ardından Silivrispor ve Bandırmaspor maçından galip ayrıldı. İlk devrenin bitimine 3 hafta kala Karşıyaka ile deplasmanda 1-1 berabere kalan yavru kartal, akabinde kendi evinde Bugsaşspor’a 5-0 mağlup olarak yeniden düşüşe geçti.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.