Anadolu ilk maçı kaybetti

Anadolu ilk maçı kaybetti
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, Antalya Belek’te sürdürdüğü devre arası kampı çerçevesindeki ilk hazırlık maçını kaybetti.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, Antalya Belek’te sürdürdüğü devre arası kampı çerçevesindeki ilk hazırlık maçını kaybetti. 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor ile karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar, bölüm bölüm etkili olduğu maçta Ali Kuleli, İbrahim Ak, Ali Serin ve Hacı Mustafa’nın gollerine engel olamayan temsilcimiz müsabakayı 4-2 kaybetti.

Anadolu Selçukspor kamptaki ikinci özel maçında bugün saat 17.00’da Kocaeli Birlikspor ile karşı karşıya gelecek. 4 Ocak’ta Belek kampını noktalayıp Konya’ya dönecek olan temsilcimizin programda herhangi bir değişiklik olmaması durumunda 3 Ocak’ta Bugsaşspor ile karşı karşıya geleceği açıklandı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.