Anadolu, İstanbul fethinde

Anadolu, İstanbul fethinde
Yavru Kartallar, bugün deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. İyi bir sonuç ile dönmeyi hedefleyen temsilcimizin karşılaşması saat 16.30’da başlayacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta 2.hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, bugün deplasmanda İstanbulspor’a konuk oluyor. Yeni sezona şanssız bir şekilde evinde mağlup olarak başlayan Yavru Kartallar, bugünkü karşılaşmayı kazanarak moral bulmak istiyor. Hafta başından bu yana yoğun bir çalışma programı geçiren yeşil-beyazlılarda teknik patron Abdurrahman Baysangur, karşılaşma öncesi oyuncularına son uyarılarda bulundu. Çalışmalarını dün tamamlayan temsilcimiz İstanbul’a giderek kampa girdi. Öte yandan İstanbulspor ile Anadolu Selçukspor arasında bugün oynanacak olan karşılaşma Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu’nda oynanacak ve karşılaşma saat 16.30’da başlayacak.

DÜDÜK ÖZER ÖZDEN’DE

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından İstanbulspor ile Anadolu Selçukspor karşılaşmasına görevlendirilen hakem Özer Özden oldu. Bugün oynanacak olan karşılaşmada Özer Özden düdük çalacak. Özden’in yardımcılıklarını Osman Karakaş ve Çağlar Mehmet Uludağ yapacaklar. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Salih Salar görev yapacak.

“SONUÇ İYİ OLACAK”

Yeşil-beyazlıların genç teknik adamı Abdurrahman Baysangur, İstanbulspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Zorlu bir deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Baysangur, hedeflerinin bu maçı kazanmak olduğunu ifade etti. Baysangur, “İlk hafta şanssız bir şekilde mağlup olsakta telafisini bu maçta yapacağımızı düşünüyorum. Kendimize, oyuncularıma sonsuz güveniyorum. İstanbulspor deplasmanından iyi bir sonuç ile döneceğiz ve artık çıkışa doğru geçeceğiz. Genç ve dinamik bir kadromuz var bunun avantajını kullanacağız” diye konuştu. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.