Anadolu iyi başlamak amacında

Anadolu iyi başlamak amacında
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, sezonun ikinci yarısından umutlu

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, sezonun ikinci yarısından umutlu. Belek’te yapılan 10 günlük kampı değerlendiren Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, “Oyuncularımızın kamp süresince istekli, arzulu ve devre arası kamp yapmanın bilinci içinde olması bizi fazlasıyla memnun etti. Ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Baysangur, “Oynadığımız hazırlık maçları da skor anlamında iyi olmasının yanında futbolcularımızın mücadeleci gücü, kazanma azmi ve isteklerinin en üst düzeyde olması anlamında verimliydi. Güçlü rakiplere karşı oynadık. Elbette hazırlık maçlarının sonucunu pek önemsemeyiz, ancak sonuçlarında iyi olması bizi daha da sevindirdi. Kamp süresince bizlerle birlikte antrenmanlara çıkan bazı oyuncularımız oldu. Onların aramıza katılmaları noktasında henüz erken olduğunu düşündük. Belki iki arkadaşımız ileriye dönük olarak planlar içinde bizimle kalabilir. Bunları hafta içinde yönetim kurulumuz ile birlikte değerlendireceğiz. Alt yapıdan gelen oyuncular ve bizlerle birlikte antrenmana çıkan diğer oyuncular, gerçekten çok yetenekliler. Gelecekte bu takımın formasını giyecekler ancak henüz erken. Sonuç olarak devre arası kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçti. Lige en iyi şekilde hazırlandık ve en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Ligin ikinci yarısına kendi sahamızda, galibiyetle başlamak istiyoruz ve bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.