Anadolu Kartalı zirveye, Sokol krallığa oynuyor

Anadolu Kartalı zirveye, Sokol krallığa oynuyor
 Muhabir
Milli maçlar nedeniyle ara verilen Trendyol Süper Lig’in ilk 4 haftasının sonunda 8 puanla ligin ikinci sırasında yer alan Tümosan Konyaspor, zirveye yakın duruyor. Anadolu Kartalı’nın golcü ismi Sokol Cikalleshi ise gol krallığında Icardi’yi takip ediyor


Trendyol Süper Lig'de geride kalan 4 haftada yenilgi yüzü görmeyen, 2 galibiyet ve 2 beraberlik bir seri ile lige en iyi başlangıçlarından birini yapan Tümosan Konyaspor, milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmeye çalışıyor.

TÜMOSAN KONYASPOR ZİRVEYE YAKIN DURUYOR

Trendyol Süper Lig’in yeni sezonuna iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz Tümosan Konyaspor, geride kalan 4 haftada yenilgi yüzü görmedi. Ligde geride kalan haftalar itibariyle yenilmeyen 9 takımdan biri olan Tümosan Konyaspor, attığı 5 gole karşılık kalesinde 2 gol gördü. Ligde Fenerbahçe’nin ardından 2. sırada yer alan Anadolu Kartalı, milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirerek, performans çıtasını daha yükseğe taşımayı hedefliyor.

whatsapp-image-2023-09-06-at-17-41-54-1.jpeg

LİGİN EN İYİ YABANCI TEKNİK DİREKTÖRÜ

Geride kalan 4 haftalık periyodda performansı ile dikkat çeken Anadolu Kartalı’nın Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic başarılı bir grafik sergiliyor. Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor’un Teknik Direktörü Nenad Bjelica ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert ile birlikte 3 yabancı çalıştırıcıdan biri olan Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanjojevic, takımının aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlik sonuçla ilk 4 hafta itibariyle en iyi yabancı teknik adam olarak öne çıkıyor. Konyaspor, elde edilen bu sonuçlarla Fenerbahçe’nin ardından ligin ikinci sırasında yer alıyor.
Nenad Bjelica’nın Teknik Direktörlüğü’ndeki Trabzonspor ise ligin ilk 4 haftasına bakıldığında 2 galibiyet 2 beraberlik sonucu elde ettiği 6 puanla ligin 7. sırasında yer alıyor. Aynı haftalar itibariyle ligdeki yabancı teknik direktöre sahip üç takımdan biri olan Adana Demirspor ise ligde 10. sırada yer alıyor. Patrick Kluivert’in Teknik Direktörlüğü’ndeki Adana Demirspor’un bir maçı eksik bulunuyor. 3 haftada bir galibiyet, 2 beraberlik alan Adana Demirspor, 5 puan topladı.

whatsapp-image-2023-09-06-at-17-41-54-5.jpeg

SOKOL CİKALLESHİ GOL YÜKÜNÜ ÇEKİYOR

Konyaspor'un 33 yaşındaki Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi, ilk 4 haftada sergilediği performansla beğeni topluyor. Bu sezonki 3. golünü kaydeden Arnavut oyuncu 1 de asist yaparak 4 maçta da skora doğrudan katkı yaptı. Cikalleshi, Başakşehirspor ile oynanan, Konyaspor’un tarihinde ilk kez Başakşehir’i deplasmanda mağlup ettiği ve 1-0 sona eren maçta golü atan isim olmuştu. Sokol Cikalleshi, ligde 4 golü bulunan Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi’nin ardından 3 golle en çok gol atan isimler arasında yer alıyor. 4 haftada sergilediği performansla adeta ikinci baharını yaşayan 33 yaşındaki oyuncu, Arnavutluk'un Çekya ve Polonya ile oynayacağı maçların aday kadrosuna çağrıldı.

whatsapp-image-2023-09-06-at-17-41-54-3.jpeg

whatsapp-image-2023-09-06-at-17-41-54-4.jpeg

whatsapp-image-2023-09-06-at-17-41-54.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.