Anadolu kritik sınavda

Anadolu kritik sınavda
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta 30. hafta heyecanı yaşanıyor

C. Ziya Kutlu/

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta  30. hafta heyecanı yaşanıyor. Pazar günü yapılacak Üniversiteye Giriş Sınavı nedeniyle maçlar TFF tarafından bugün oynatılırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor kendi sahasında ve seyircisi önünde güçlü rakibi Menemen Belediyespor’u ağırlayacak. Evinde uzun süredir galibiyet hasreti çeken ve ligde de 6 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlılar, zirve mücadelesi veren rakibi karşısına mutlak üç puan için çıkacak. Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Eser, iç sahada yaşanan galibiyet hasretine son vermek istediklerini belirterek, “Özellikle ligin ikinci yarısında iç sahada oynadığımız müsabakalarda zaman zaman çok iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları bir türlü alamadık” dedi.

Eser, takımın Menemen Belediyespor maçına iyi hazırlandığına dikkat çekerek, şöyle devam etti: “Menemen Belediyespor karşısında hedefimiz kesinlikle galibiyet. Ligin sonu yaklaştıkça artan heyecan ve buna bağlı olarak yaşanan stresli ortamdan kurtulabilmek adına üç puana ihtiyacımız var. Rakibimizin ligdeki konumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Alacağımız üç puanla alt sıralardan uzaklaşarak kalan haftalarda daha rahat oynamak ve iyi sonuçlara imza atmak arzusundayız.”

Anadolu Selçukspor-Menemen Belediyespor maçı saat 13.30’da Atatürk Stadı’nda oynanacak. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.