Anadolu kupa mesaisinde

Anadolu kupa mesaisinde
Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur’a çıkacak Anadolu Selçukspor, kendi evinde TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor’u konuk edecek. Kupada gidebildiği yere kadar gitmek isteyen yeşil-beyazlılar, bugün saat 16.30’da Konya Atatürk Stadyumu’nda tur arayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, 3. Tur’dan katıldığı Ziraat Türkiye Kupası’ndaki 2. maçına çıkıyor. 3. Tur’da karşılaştığı 3. Lig ekibi Anadolu Bağcılar’ı 1-0 ile geçerek adını 4. Tur’a yazdıran yeşil-beyazlılar, burada TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile eşleşmişti. Anadolu Selçukspor ile Boluspor arasında Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Türkiye Kupası maçı, bugün saat 16.30’da başlayacak.

İLK TURDA BAĞCILAR’I YENDİ

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 3. Tur’dan başlayan Anadolu Selçukspor, 3. Lig ekiplerinden Anadolu Bağcılar ile deplasmanda karşılaştı. Rakibini 1-0 yenen yeşil-beyazlılar, adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

DÜDÜK AK’TA

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Anadolu Selçukspor ile Boluspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçını Adana bölgesi hakemlerinden Caner Ak’ın yöneteceğini açıkladı. Ak’ın yardımcıları Cemal Bingül ve Baran Eraslan olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Ergün oldu.

3 OYUNCU DİNLENDİRİLECEK

Türkiye Kupası’nda gidebildiği yere kadar gitmek isteyen Anadolu Selçukspor, bugün oynanacak Boluspor maçında Süleyman Türkeş, Seddar Karaman ve Emre Can Atila gibi isimleri dinlendirerek hafta sonu oynanacak Fethiyespor maçına saklayacak. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı bulunan Gökhan Öztürk de bu maçta forma giyemeyecek. Rakip Boluspor’un ise ligdeki kritik maç öncesinde önemli isimlerini dinlendirmesi bekleniyor.

Haber: Hasan YILDIRIM

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.