Anadolu lideri ağırlıyor

Anadolu lideri ağırlıyor
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta sezonun ikinci yarısı bugün oynanacak maçlarla başlıyor

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta sezonun ikinci yarısı bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Sezonun ilk yarısını istediği performansın uzağında tamamlayan ancak ikinci devreye 6 yeni transferle ve umutlu bir şekilde başlayan temsilcimiz Anadolu Selçukspor, 20. haftaya dahil maçta bugün lider Ümraniyespor’u ağırlıyor. Kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı bu maçı kazanarak devreye galibiyetle başlamak isteyen temsilcimizde tüm hesaplar ligde kalma adına yapılıyor.

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, ligin ikinci devresinde oynanacak her maçın final niteliğinde geçeceğini ifade ederek, “Zorlu bir maratona başlıyoruz. İnşallah bu devre bizim adımıza iyi geçecek. Bunun ilk adımını da sahamızda oynayacağımız maçta atmak istiyoruz. Rakibimiz lig lideri ve iyi bir performansa sahip. Bu sezon sadece iki kez maç kaybettiler. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Onların vereceği destekle güzel bir futbol ortaya koyarak sonuca gitmek amacındayız” dedi.

Anadolu Selçukspor ile Ümraniyespor arasındaki zorlu maç Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak ve maçı M. Fatih Gökçe-Sezgin Çınar-Can Savaşan hakem üçlüsü yönetecek. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.