Anadolu, Pazar deplasmanında

Anadolu, Pazar deplasmanında
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor 11. haftaya dahil maçta bugün deplasmanda son sıradaki Pazarspor’a konuk olacak

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor 11. haftaya dahil maçta bugün deplasmanda son sıradaki Pazarspor’a konuk olacak. Ligde üst üste zorlu sınavlara çıkan ve son üç maçından sadece 1 puan alarak ciddi puan kayıpları yaşayan temsilcimiz, Pazarspor maçıyla birlikte çıkışa geçmenin hesabını yapıyor.

İyi futbolunu sonuca yansıtamamaktan yana sıkıntılı olan temsilcimizde teknik heyet oyuncularına moral ve özgüven aşılıyor. Pazarspor maçıyla birlikte üzerindeki şanssızlığı da kırmak isteyen temsilcimizde Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, “Üst üste evimizde oynadığımız maçlarda hedeflediğimiz puanları alamadık. Oynadığımız oyunun karşılığı olan skorları alabilsek bugün çok farklı noktada olurduk. Ama lig devam ediyor. Geçmişten ders alarak önümüzdeki maçlara konsantre olmalıyız. İnşallah bunları aşabilecek güçte bir takımız. Maçların peş peşe olması bizim için artı olduğunu düşünüyorum. En azından oynadığımız maçı bir an önce unutup, bir sonraki maça odaklanmak gerekli ve bunu yapıyoruz. Pazarspor maçından iyi sonuç alıp iç sahadaki kötü sonuçları telafi etmek istiyoruz. Peş peşe gelecek iki galibiyet bizi moral olarak da düze çıkaracaktır” diye konuştu.

Pazarspor-Anadolu Selçukspor maçı Pazar İlçe Stadı’nda saat 13’te başlayacak ve müsabakayı İzmir Bölgesi’nden Hakan Akmısır yönetecek. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.