Anadolu Selçukspor: 4 Sarayönü Belediyespor: 5

Anadolu Selçukspor: 4 Sarayönü Belediyespor: 5
Anadolu Selçukspor, ligin ikinci devre hazırlıklarında Sarayönü Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaştı. Yeşil-beyazlılar her iki yarıda da değişik 11 ile sahaya çıkarken, karşılaşmadan 5-4 mağlup ayrıldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci devre hazırlıkları kapsamında Sarayönü Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaştı. Yeşil-beyazlılar her iki yarıda da farklı 11 ile sahaya çıkarken, maçtan 5-4 mağlup ayrıldı. Anadolu Selçukspor’un golleri Mücahit Can Akçay, Ahmet Önay, Süleyman Türkeş ve Seddar Karaman’dan geldi. Rakip Sarayönü’nün golleri ise Ömer Polat, Sunay Hasan, Vildan Kerim, Fatih Güneş ve Erkan Çelik’ten geldi.

AYBERK SOL BEK OYNADI

Anadolu Selçukspor’un başarılı kanat oyuncularından Ayberk Altan, Sarayönü Belediyespor ile oynanan hazırlık maçının ilk yarısında sol bek olarak forma giydi. Ayberk, maçın ikinci yarısında yerini denemeye gelen oyunculardan Emre Bayrak’a bıraktı.

SUNAY HASAN GÖZ DOLDURDU

Sarayönü Belediyespor’un Kosova 1. Lig’den transfer ettiği golcü oyuncu Sunay Hasan, Anadolu Selçukspor maçında gösterdiği performansla göz doldurdu. Şık bir şekilde takımının 2. golünü atan Makedon futbolcu, herkesin beğenisini topladı.

VİLDAN KERİM SORUNU ÇÖZDÜ

Sezon başından bu yana orta sahada ciddi bir sorun yaşayan Sarayönü Belediyespor, bu sıkıntısını başka bir Makedon futbolcu ile çözdü. Yeşil-siyahlı takımın Mecdem Silifke Belediyespor’dan transfer ettiği Vildan Kerim, Anadolu Selçukspor maçındaki performansıyla göz doldurdu.

Haber: Hasan Yıldırım

 

SAHA: Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri

STATÜ/KLASMAN: Hazırlık Maçı

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: Alp Tutar, Emre Bayrak (Faruk Uzundere), Alpay Koldaş (Emre Sofuoğlu), Ahmet Önay (Sertan Yiğenoğlu), Ayberk Altan (Süleyman Türkeş), İbrahim Serdar Aydın (Onurcan Piri), Mehmet Buruk (İbrahim Ak), Emre Can Atila, Alpay Cin (Seddar Karaman), Mücahit Can Akçay (Ahmet Gökbayrak), Barış

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Sercan Şen (Ali Özkan), Mustafa Sayan (Yunus Emre Yılmaz), Yunus Kireş, Aytaç Solunoğlu, Fatih Emircan, Mustafa Baştin, Alper Erkoç (Eren Özaydemir), Erkan Çelik, Ömer Polat, Sunay Hasan (Fatih Güneş), Vildan Kerim (Alperen Tosun)

GOLLER: Mücahit Can Akçay, Ahmet Önay, Seddar Karaman, Süleyman Türkeş (Anadolu Selçukspor), Ömer Polat, Sunay Hasan, Vildan Kerim, Fatih Güneş, Erkan Çelik (Sarayönü Belediyespor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.