Anadolu Selçukspor'da sessiz bekleyiş

Anadolu Selçukspor'da sessiz bekleyiş
Konyaspor yönetiminin işlevsellik kazandırabilmek için çözüm yolları aradığı Anadolu Selçukspor’da sessiz bekleyiş sürüyor. Anadolu Selçukspor için kapanacak mı, devredilecek mi yoksa devam mı edilecek soruları cevap bekliyor.

Sezon içinde yapılan bir toplantıda Anadolu Selçukspor’un ana görevini yerine getiremediğini belirten Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, takımla ilgili bazı kararlar almaları gerektiğinde dile getirmişti. Sahada da bu sezon oldukça zorlanan Anadolu Selçukspor, ligin son haftasında kümede kalmayı başarmıştı. Ligin bitiminden itibaren yeşil-beyazlı takım sessizliğe bürünürken, geleceği konusunda herhangi bir girişim ya da açıklama yok.

DEVREDİLECEK Mİ?

Anadolu Selçukspor’un, Konyaspor’a oyucu yetiştirmediği görüşünün ardından takımla ilgili farklı görüşler ortaya atılırken, takımın devredildiği dahi gündeme gelmişti. Seçim öncesinde Ereğlispor’a devredildiği, Ereğlispor başkanı tarafından açıklanan kulübün devre seçim sonrasında rafa kalktı. O dönemde Anadolu Selçukspor’un Ereğli’ye devredildiği dedikodusu, takımın seçim malzemesi yapıldığı eleştirilerini ortaya çıkarmış ve siyasi gündemi de meşgul etmişti.

KAPANACAK MI?

Ereğlispor’a devri rafa kalkan Anadolu Selçukspor için ortaya atılan bir başka iddia da takımın kapatılacağı olmuştu. Tartışmaların zirve yaptığı dönemde Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Anadolu Selçukspor’un oyuncu yetiştiremediğini, getirisinden çok götürüsü olduğu üzerinde durmuştu. Kulüple ilgili verilen sözlerin de yerine getirilmediğini söyleyen Kulluk, Anadolu Selçukspor’u kapatabileceklerinin sinyallerini vermişti.

KULÜP SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Takımın o dönem içinde bulunduğu durumla beraber Anadolu Selçukspor ile ilgili karar rafa kalkarken, sezonun bitimiyle herkes sessizliğe büründü. Yeşil-beyazlılarda yönetim, teknik heyet ve futbolcular bir anda suskunları oynarken, Konyaspor yönetiminden de Anadolu Selçukspor ile ilgili bir hareket gelmedi. Başkan Hilmi Kulluk’un ise şu andaki haliyle pilot takımın Konyaspor’a herhangi bir kazancının olmadığı yönündeki görüşünün sürdüğü öğrenilirken, harekete geçmek için sezon sonundaki genel kurulu beklediği belirtildi. Aykut Kocaman ve yöneticilerle Anadolu Selçukspor’un durumu ve işleyişini bir kez daha masaya yatıracak olan Kulluk’un genel kurulda Anadolu Selçuk’un durumunu da dile getireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.