Anadolu siftah peşinde

Anadolu siftah peşinde
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor ligin 7. haftasına dahil maçta bugün deplasmanda Fatih Karagümrükspor’a konuk olacak

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor ligin 7. haftasına dahil maçta bugün deplasmanda Fatih Karagümrükspor’a konuk olacak. Ligde ve kupada bu sezon oynadığı 7 maçı da kaybeden temsilcimiz hafta başında teknik direktör Zafer Turan ile yolunu ayırmıştı. Bugün kazanarak yeni bir başlangıca imza atmak isteyen temsilcimizde son antrenmanda sakatlanan Gökay Işıtan maç kadrosundan çıkarıldı ve oyuncunun yerine genç isim Muhammet Cihat Kocatürk 18 kişilik kadroya alındı. 

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, kötü gidişatın değişmesi adına puan ya da puanlara ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Takımın üzerindeki kazanamama baskısı ortadan kalktığı anda bu ekip iyi işlere imza atacaktır. İnşallah bu hafta beklediğimiz puanları alacağız” dedi.

İstanbul Bahçelievler İl Özel idare Stadyumu’nda saat 16.00 başlayacak karşılaşmayı Kahramanmaraş bölgesi Ulusal Hakem Ali Karatutlu yönetecek. Karatutlu’nun yardımcılıklarını Selahattin Abacı ve Şaban Nedirli yapacak. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.