ANADOLU “TOKAT”LAMAK İSTİYOR

ANADOLU “TOKAT”LAMAK İSTİYOR
Yavru Kartallar, bugün sahasında Tokatspor karşısında önemli bir sınava daha çıkıyor. Temsilcimizde hedef galip ayrılarak çıkışını sürdürmek. Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak

Seda Erciş'in haberi

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta heyecan tüm hızıyla devam ederken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, bugün yine zorlu bir mücadeleye çıkacak. Kendi sahasında ve seyircisi önünde ligin formda ekiplerinden Tokatspor’u konuk edecek olan Yavru Kartallar’da hedef mutlak galibiyet. Üst üste aldığı üç galibiyet ile güzel bir seri yakalayan ve alt sıralardan tamamen kurtulan temsilcimiz, puan sıralamasında rakibi olan Tokatspor’u yenip üst sıralara doğru çıkmaya çalışacak. Ligin bitimine üç hafta kala kritik mücadelelere çıkacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçları kazanarak ligi iyi bir konumda bitirmeyi hedefleyecek. Teknik direktör Abdurrahman Baysangur yönetiminde yoğun bir çalışma programı gerçekleştiren temsilcimiz, geçtiğimiz haftayı fikstür gereği maç oynamadan geçirmişti.

MİLLİ OYUNCULAR DÖNDÜ

Spor Toto 2. Lig Karmasına giden Anadolu Selçukspor’un oyuncuları geçtiğimiz gün kampı tamamlayarak Konya’ya döndü. Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 2. Lig karmasına davet edilen yeşil-beyazlı futbolculardan Oğuzhan Demirci, İsmail Güven, Can Demir Aktav, Tufan Özbozkurt ve Yunus Emre Yalçın milli formayı giydiler. Öte yandan, Tokatspor karşılaşması öncesinde takıma dönen futbolcular, birlikte çalışma fırsatı buldu.

MAÇ SAAT 14.30’DA

Anadolu Selçukspor-Tokatspor arasında oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak. Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı, Mehmet Karanlık yönetecek. Karanlık’ın yardımcılıklarını İrfan Genç, Mahmut Gülle, Sefa Duran üstlenecek.

HEDEF GALİBİYET

Anadolu Selçukspor’un teknik patronu Abdurrahman Baysangur, karşılaşma öncesinde önemli değerlendirmelerde bulundu. Zorlu bir maç olacağını belirten Baysangur, “Yine önemli ve zor bir mücadeleye çıkacağız. Kendi evimizde olması büyük avantaj. Bu zorlu maçı taraftarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz. Güzel bir galibiyet serimiz de var. Bunu sürdürmek istiyoruz. İyi bir çalışma gerçekleştirdik ve arayı iyi değerlendirdik. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.