Anadolu zorlu deplasmanda

Anadolu zorlu deplasmanda
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta 21. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’na konuk olacak

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta 21. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’na konuk olacak. Geride kalan 19 maçında 19 puan toplayan ve 15. sırada yer alan temsilcimiz, 18 puanla 17. sırada yer alan rakibi ile oynayacağı maçı kazanarak son dönemdeki çıkışını sürdürmek ve kümede kalma yolunda önemli bir adım atmak amacında.

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, “Tarsus deplasmanında 6 puanlık bir maça çıkacağız. Son dönemdeki iyi futbolumuzu sahaya yansıtıp bu maçı kazanmak istiyoruz. Biz iyi bir takımız ve oyuncularıma bu noktada çok güveniyorum. Birkaç maç üst üste kazanırsak, takımım çok daha iyi noktalara gelecektir” dedi.

Tarsus İdmanyurdu-Anadolu Selçukspor maçı Tarsus İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak. Müsabakayı Sertan Bakan-Yunus Taşkın-Önder Çalış hakem üçlüsü yönetecek. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.