Anadolu zorlu virajda

Anadolu zorlu virajda
Son 5 maçta yenilgi almayan yeşil-beyazlılar, bugün deplasmanda son dönemin bir başka formda ekibi Hacetepe’ye konuk olacak. Anadolu Selçcukspor zorlu maçı kazanıp iyice rahatlamak amacında

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor bugün deplasmanda Hacettepe’ye konuk olacak. Ligde son dönemde iyi bir çıkış yakalayan ve 5 maçtı yenilmeyen temsilcimiz gol yollarındaki en etkin ismi Halil İbrahim’in yokluğunda deplasmanda Hacettepespor karşısında galibiyet arayacak.

Hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya giden temsilcimizde tüm takım galibiyete kenetlenmiş durumda. Kaybetmeme alışkanlığını edindiklerini ifade eden Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, “Zor bir maç bizi bekliyoruz. Rakibimiz genç ama etkili futbol oynayan, son dönemde de iyi neticeler almış bir ekip. Son 7 haftada sadece bir kez mağlup oldular. İç sahada ise 4 maçtır kaybetmiyorlar. Ama biz de iyi hazırlandık. Son derece motive olmuş bir durumdayız. 90 dakika boyunca sahada mücadelemizi edip, bulacağımız pozisyonları gole çevirerek kazanan taraf olmak istiyoruz. Bu maçtan alınacak galibiyet takımın önünü tamamen açacak ve alt sıralardan biraz daha kopmamızı sağlayacak. Bu bilinçle mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Anadolu Selçukspor geride kalan haftalarda 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 yenilgiden oluşan performansa sahip iken ev sahibi Hacettepe ise 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi ile yoluna devam ediyor. Cebeci İnönü Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı Burak Taşkınsoy-Sedat Etik-Abdurrahman Duman hakem üçlüsü yönetecek. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.