Anadolu’da kongre günü

Anadolu’da kongre günü
Anadolu Selçukspor’da, kongre günü geldi, çattı. Konyaspor’un pilot takımı olan Yavru Kartal, bugün genel kurulunu gerçekleştirecek. Yeşil-beyazlı yönetimin, Konyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşması bekleniyor

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig’de mücadele edecek pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, bugün olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek. Yeşil-beyazlılar, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan toplantı salonunda bir araya gelerek, genel kurulunu gerçekleştirecek. Olası bir durumda çoğunluk sağlanamazsa, genel kurul 1 hafta sonraya, 10 Temmuz tarihine ertelenecek. Ertelenen kongrede ise çoğunluk aranmayacak.

YÖNETİM DEĞİŞİYOR

Adını Konya Şekerspor’dan Konya Anadolu Selçukspor’a değiştiren yeşil-beyazlılar, pilot takım hüviyetine katıldığı dönemden bugüne kadar, sürekli olarak Konyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan bir yönetim kadrosu tarafından idare edildi. Yavru Kartal’ın, bu seçimde de yine aynı şekilde Konyaspor yöneticilerinden kurulu bir ekiple idare edilmesi bekleniyor.

TEK ADAY GİRECEK

Pilot takım olmasından dolayı yönetimsel iddiası bulunmayan Anadolu Selçukspor’da, bu kongreye de tek adayın girmesi bekleniyor. Konyaspor’un eski yöneticilerinden olan mevcut Anadolu Selçukspor yönetiminin saf dışı kalması, 7 Haziran’da yapılan genel kurulda Konyaspor yönetimine seçilen isimlerin Yavru Kartal’da göreve geleceği öğrenildi.

MİSYONU AYNI

Konyaspor’un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, yoluna yine oyuncu yetiştirmek üzere devam edecek. Yeşil-beyazlılar, yurt dışından alacağı yetenekli gurbetçi oyuncuları sezon sonuna kadar koordine edip, sezon sonunda Konyaspor kampına hazır hale getirmeye çalışacak. Yavru Kartal’ın, 1. Lig’e yükselme hedefinin olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.