Anadolu’da transfer çalışmaları

Anadolu’da transfer çalışmaları
Konyaspor’un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, son olarak Tekirdağspor forması giyen 21 yaşındaki Vedat Saygı ile anlaşma sağladı

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar olan süreçte 7 futbolcuya imza attıran yeşil-beyazlılar, son olarak Tekirdağspor forması giyen sol bek Vedat Saygı ile anlaşma sağladı. Konya’ya gelerek 2 yıllık sözleşmeye imza atan 21 yaşındaki futbolcu, Yavru Kartal ile birlikte antrenmanlara başladı.

‘BELİRLEDİĞİMİZ OYUNCULARA İMZA ATTIRIYORUZ’

Yavru Kartal’ın Futbol Şube Sorumlu Mehmet Ay, gelecek sezonki planlamalarla ilgili olarak, “Geçtiğimiz sezon boyu yaptığımız çalışmaların neticesinde takip ettiğimiz oyuncular ile görüşmeler yaparak kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda gelecek vadeden oyunculardan birisiyle sözleşme imzaladık. Tekirdağspor altyapısından yetişen 1997 doğumlu Vedat Saygı ile anlaştık” dedi.

‘KONYASPOR’A HAZIRLAYACAĞIZ’

Mehmet Ay, Vedat Saygı’nın yetenekli bir oyuncu olduğunu belirterek, “Vedat ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah burada göstereceği performans ile Atiker Konyaspor’a hazırlayacağımız oyunculardan birisi olur” diye konuştu.

8 OYUNCU KATILDI

Anadolu Selçukspor, şu ana kadar olan süreçte 8 futbolcuyla anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlılar, Vedat Saygı’nın yanı sıra; Hüseyin Koç (Bucaspor), Sinan Özkara, Emre Karaca (Rot-Weiss Oberhausen), Emre Gürcüoğlu (Dordrecht), Furkan Muharrem Kurban (AZ Alkmaar), Samet Bulut (Almere City) ve Kürşat Alparslan Çil (ADO Den Haag) ile sözleşme imzalamıştı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.