Anadolu’da yüzler gülüyor

Anadolu’da yüzler gülüyor
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da deplasmanda alınan 6-1’lik Tarsus İdmanyurdu galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da deplasmanda alınan 6-1’lik Tarsus İdmanyurdu galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Kümede kalma yolunda çok kritik öneme sahip olan ve iki ekip için de 6 puan değeri taşıyan müsabakada etkili bir futbol ortaya koyan ve ilk devresini 5-0 önde kapatıp maçtan da 6-1 galip ayrılan temsilcimiz, karşılaşma sonrasında büyük mutluluk yaşadı. Son 4 maçına 8 puan sığdırarak iyi bir hava yakalayan yeşil-beyazlılar, puan serisine devam ederek bir an önce alt sıralarla ilişiğini kesmek amacında. 

Öte yandan ligde haftanın en farklı galibiyetine imza atan yeşil-beyazlılar aynı zamanda bu hafta deplasmanda kazanan tek takım olarak haftayı oldukça karlı kapattı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.