Anadolu’dan transfer şov

Anadolu’dan transfer şov
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı

 

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Yeşil-beyazlılar, teknik heyetin raporu doğrultusunda 6 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde Göztepe’den Santrafor Hasan Ali Durtuluk ile 1,5 yılık, Kemer Tekirova Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Mustafa Özkaya ile 1,5 yıllık, Kahramanmaraşspor’dan Santrafor Onur Berber ile sezon sonuna kadar, Torku Konyaspor’dan kaleci Oğuzhan Demirci ve Tufan Özbozkurt ile sezon sonuna kadar kiralık ve Ankara Demirspor’dan eski oyuncusu Onur Uğlu ile sezon sonuna kadar geçerli sözleşmeler imzalandı.

Basın Sözcüsü Ahmet Eser: “Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda eksik gördüğümüz bölgelere gereken takviyeler yapıldı. Yeni sezonlarda da 2. futbol liginde mücadele ederek Torku Konyaspor üst takımımıza futbolcu yetiştirebilmek adına gereken mücadelemizi yapacağız” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.