Anadolu’nun gençleri şans bekliyor

Anadolu’nun gençleri şans bekliyor
Sezonu Anadolu Selçukspor’da kiralık olarak geçiren 5 futbolcu, Konyaspor’un yeni teknik patronundan şans bekleyecek. Rıza Çalımbay’ın genç oyuncularla çalışmayı sevmesi, oyuncuların en büyük umudu olacak

Atiker Konyaspor’un yeni teknik patronu Rıza Çalımbay, sezon öncesi kampında Anadolu Selçukspor’da dikkat çeken genç oyuncuları görme fırsatı bulacak. Sezon içindeki performanslarıyla beğenileri toplayan başarılı futbolcular, Rıza Hoca’nın genç isimlerle çalışmayı sevmesinden dolayı ayrı bir heyecan duyuyor.

RIZA HOCA GENÇLERİ SEVİYOR

Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor’da tamamlayan Rıza Çalımbay, burada Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu gibi genç ve başarılı isimlerle çalışmıştı. Konyaspor’un yolunu tutan başarılı çalıştırıcının, sezonu pilot takımda tamamlayan Mücahit Can Akçay başta olmak üzere, 5 genç futbolcuyu sezon öncesi kampına götürmesi bekleniyor.

HEYECAN DORUKTA

Konyaspor’un ilk etap kamp çalışmasına katılması beklenen 5 futbolcu, kendilerine verilecek şansı en iyi şekilde değerlendirmenin hesaplarını yapıyor. Sezon içindeki performanslarıyla birçok Süper Lig ve TFF 1. Lig ekibinin transfer listesine giren oyuncular, sözleşmelerinin Konyaspor ile devam ediyor olması nedeniyle öncelikli olarak buraya yükselmek istiyor.

KONYASPOR OLMAZSA, 1. LİG İSTİYORLAR

Anadolu Selçukspor’daki performanslarıyla göz dolduran genç futbolcular, Konyaspor’da kalamamaları durumunda TFF 1. Lig’de mücadele etmek istiyorlar. 1 lig üste gitmek isteyen oyuncular, burada kendilerini biraz daha geliştirip yeniden Konyaspor hayali kurmaya devam edecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.