Anadolu’nun hocası, belli oluyor

Anadolu’nun hocası, belli oluyor
Konyaspor’un, TFF 2. Lig’de mücadele edecek pilot takımı Anadolu Selçukspor, yeni teknik direktörünü belirlemek üzere. Konya’dan ve dışarıdan birçok antrenörle masaya oturan yeşil-beyazlılar, bunların büyük bir kısmını eledi

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig’de mücadele edecek pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, yeni teknik direktörünü belirlemek üzere. Pilot takım olmasından dolayı Konyaspor yönetimi ile istişareli olarak çalışan Yavru Kartal, Konya’dan ve dışarıdan birkaç antrenörle masaya oturdu. Anadolu Selçukspor, listesindeki teknik adamların büyük bir kısmını elerken, elinde kalan 4 isim üzerinde durmaya başladı.

TAKIM, HAFTA BAŞINDA GELİYOR

Yeni sezon hazırlıklarına pazartesi günü başlayacak olan Anadolu Selçukspor, yeni teknik adamını da hafta sonu belirlemeyi planlıyor. Konyaspor ile istişareli olarak çalışan yeşil-beyazlı yöneticiler, bugün ya da en geç yarın bu konuyu çözüme kavuşturacak.

LİSTENİN BÜYÜK KISMI ELENDİ

Anadolu Selçukspor, teknik adam arayışlarına kalabalık bir listeyle başladı. Konya’dan ve Konya dışından çalıştırıcılarla gerek yüz yüze gerekse telefonda irtibat kuran Yavru Kartal, bu isimlerin büyük bir kısmıyla kulüp vizyonu ve oyuncu profili nedeniyle anlaşamadı ve listeden eledi.

4 İSİM ÜZERİNDE DURUYOR

Yeni sezon için sürenin kısalmasından dolayı acele etmeye başlayan Anadolu Selçukspor, yeni teknik direktörünü bugün ya da en geç yarın belirlemek istiyor. Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacak yeşil-beyazlılar, yeni teknik adamını da görücüye çıkarmak istiyor.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.