Anadolu'nun renkleri fotoğraf yarışması başvuruları başladı

Anadolu'nun renkleri fotoğraf yarışması başvuruları başladı
 Muhabir
Konya Valiliği , Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla yürütülen Bizim Okulumuz projesi kapsamında Anadolu'nun Renkleri Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın başvuruları başladı.

Bir önceki yarışmaya gösterilen ilginin ardından Cumhuriyet’in 100. yılına ulaşmanın coşku ve heyecanı ile ikincisi gerçekleştirilecek olan Anadolu'nun Renkleri Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın hazırlıkları tamamlandı. Yarışmanın konusu “Millî Mirasımız” olarak belirlendi.

İlkokuldan başlayarak liseye kadar her yaştan öğrencinin ve tüm öğretmenlerimizin gözünden Anadolu’nun eşsiz güzelliklerini unutulmaz kılacak fotoğraflarla tüm Türkiye’den yarışmaya katılım sağlanabilecek.

"Her Karesinde Bir Hikâye Var" diyerek başlanılan yarışmayla ilgili detaylar başvurunun yapılacağı https://konya.meb.gov.tr/anadolununrenkleri adresinden takip edilebilir

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.