Anadolu’ya 7 dakika yetti

Anadolu’ya 7 dakika yetti
Anadolu Selçukspor, ligin 10. haftasında Fethiyespor’u konuk etti. Yeşil-beyazlılar karşılaşmanın ilk yarısından 3-0 mağlup ayrılırken, ikinci yarıda bulduğu gollerle skorda beraberliği sağladı. Fethiye ekibi karşılaşmayı 9 kişi tamamladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 10. hafta karşılaşmasında Muğla temsilcisi Fethiyespor’u konuk etti. Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya konuk takım etkili başlarken, ilk yarıyı 3-0 önde kapatmayı başardı. Devre arasında toparlanan Anadolu Selçukspor, oyundan düşmeye başlayan rakibi karşısında peş peşe bulduğu gollerle skora dengeyi getirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken, müsabaka 3-3’lük beraberlikle tamamlandı. Fethiyespor 46 ve 90. dakikalarda gördüğü kartlarla maçı 9 kişi tamamladı.

32. DAKİKADA FARK OLDU

Konuk Fethiyespor karşılaşmaya hızlı başlarken, golü de erken bulan taraf oldu. Muğla temsilcisi 5. dakikada Berat Tosun’un golü ile 1-0 öne geçerken, 24. dakikada yine Berat ile farkı 2’ye çıkardı. Fethiye ekibi 32. dakikada Yiğit Gökoğlan’ın golü ile soyunma odasına 3-0 önde gitti.

İKİNCİ YARI BAŞKA BİR TAKIM VARDI

Anadolu Selçukspor, karşılaşmanın ikinci yarısında ise tamamen başka bir görüntü çizdi. Yeşil-beyazlı oyuncular oyundan düşen rakipleri karşısında 50. dakikada Seddar Karaman’ın golü ile skoru 3-1’e getirdi. 53. dakikada Sertan Yiğenoğlu farkı 1’e indirirken, 57. dakikada yine Seddar Karaman sahneye çıkarak maça dengeyi getiren golü kaydetti.

SEDDAR BİR AÇILDI, PİR AÇILDI

Anadolu Selçukspor’un golcü oyuncusu Seddar Karaman, Fethiyespor maçında attığı 2 gol ile takımının müthiş geri dönüşünde aslan payını aldı. Başarılı futbolcu bu sezon sakatlık geçirirken, yeni yeni form tutmaya başlamıştı.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.