Anahtarlık şeklinde suikast tabancası ve otomatik silahla yakalandılar

Anahtarlık şeklinde suikast tabancası ve otomatik silahla yakalandılar
Adana'da Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı araştırma ekipleri bir eve yaptığı operasyonda anahtarlık şeklinde suikast tabancası ve otomatik tabanca ele geçirdi.

Adana'da Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı araştırma ekipleri bir eve yaptığı çalışmada anahtarlık gibi suikast tabancası ve otomatik tabanca ele geçirdi.

Olayla ilgili bir kişi tutuklanırken bir kişide adli kontrol ile serbest kaldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü "HUZURUNUZ GURURUMUZ" adıyla operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Seyhan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Narlıca Mahallesi'ndeki müstakil bir evde ruhsatsız silahların olduğu ihbarını aldı.

20231209aw094666-7-001.jpg

Hemen olay üzerine ekipler söz konusu eve operasyon yaptı. Yapılan operasyonda silahlı saldırı hazırlığında olduğu belirlenen Ümit Yaşar K. ile oğlu Cemal K. gözaltına alındı.

Evde içerisinde yapılan arama faaliyetlerinde yatağın altındaki eşyaların içerisine gizlenmiş anahtar gibi anahtarlık şeklinde suikast tabancası, 1'i otomatik 3 ruhsatsız tabanca, 79 mermi, çelik yelek, 3,7 gram taş kokain, silah yapımında kullanılan 9 sürgü tutucu, 10 icra mili, 17 icra yayı ile 8 kurusıkı namlusu ele geçirildi.

İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen şüphelilerden Cemal K.'ın hırsızlık, çocuk kaçırma ve alıkoyma suçlarından 3 kaydı olduğunu belirlendi.

EVLERİNDEN SİLAH ÇIKTI, BİZİM DEĞİL DEDİLER

20231209aw094666-0-001.jpg

Emniyette ifadeleri alınan baba ve oğlu, silahların kendilerine ait olmadığını, kimin koyduğunu bilmediklerini öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cemal K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Ümit Yaşar K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.