Anayola atlayan köpek kazaya sebep oldu

Anayola atlayan köpek kazaya sebep oldu
Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yol kenarından anayola atlayan başı boş köpek kazaya sebep oldu.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yol kenarından anayola atlayan başı boş köpek kazaya sebep oldu.

Olay, sabah saat 08.00 sularında gerçekleşti. İşe gitmek için anayolu kullanan Hayrettin Ç. kontrolündeki 59 RC 186 plakalı otomobil, Kapaklı Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan Vahit İnce Üst Geçidi'nin altından anayola atlayan sokak köpeğine çarptı.

Köpek vatandaşlar tarafından veterinere götürüldü

Kazanın etkisiyle araçta maddi hasar oluşurken, kazaya sebep olan köpeğin ise bacaklarının kırıldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre kaza sonrası yol kenarına çekilen köpek vatandaşlar tarafından veterinere götürüldü.

"Bu yoldan karşıya insanlar da geçmeye başladı"

Olay sonrası yaşanılan kaza hakkında açıklamada bulunan araç sürücüsü Hayrettin Ç., "Yolda 60 kilometre hız ile gidiyordum. Eğer fren yapsaydım durma şansım vardı fakat arkamda beni çok yakın mesafeyle takip eden araçla başka bir kazaya neden olmamak için frene hafif basmaya ve kendimi yavaşlatmaya çalıştım. Fakat olduğum hızın etkisiyle yola atlayan köpeğe çarptım. Kazayı yapar yapmaz arabamı kenara çekip, çarptığım köpeği yoldan aldım. Aracımda maddi hasar oluştu ama daha kötüsü de olabilirdi. Yol yapımı nedeniyle yolun ortasından kaldırılan çitler sonrası bu yoldan karşıya insanlar da geçmeye başladı. Köpek değil de bir insan atlasaydı yola o zaman ne olacaktı. Bu olayların daha fazla yaşanmaması için yetkililerin gereğini yapması gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.