Android kullanıcıları için kullanışlı uygulamalar neler?

Android kullanıcıları için kullanışlı uygulamalar neler?
Fiyat ve işlevsellik bakımından birçok kullanıcıya hitap eden android telefonlar, yaşamı daha keyifli ve kullanışlı hale getirmek için birçok program barındırıyor.

Çeşit fazlalığı ve her kesime hitap eden fiyat aralığı ile tercih edilen android sistemli cep telefonlarında, kullanıcılarına özel birbirinden kullanışlı programlar yer alıyor. Fotoğrafçılıktan, planlayıcıya kadar birçok uygulamanın yer aldığı sistemde kullanıcılar için olmazsa olmaz hale gelecek uygulamaları derledik.

PREINSTA

Türk uygulama geliştiricisi Emre Berk tarafından geliştirilen PreInsta, kararsız kaldığınız fotoğraflar arasından seçim yapmanızı kolaylaştırıyor. İki fotoğrafı uygulamaya yüklüyorsunuz ve anonim insanlar tarafından en çok beğeniyi alan fotoğrafı instagrama yükleminizi tavsiye ediyor.

NOISE

Elektronik müziğe meraklı herkesin ilgisini çekecek bu uygulama sizleri bekliyor.

TİMBRE

İstediğiniz şarkıyı veya müziği dilediğiniz yerden kesin ve zil sesi yapın. Bu ses kesme ve düzenleme aracı her android telefonda olması gereken bir uygulama.

FENİX

Twitter uygulaması telefonunuzu zorlamaya başladıysa ve tüm özelliklerini kullanmak istiyorsanız bu uygulamaya bir göz atın.

WeDo

Andorid için ücretsiz. Yapılacaklar listenizin her daim yanınızda olmasını istiyorsanız tam size göre bir uygulama.

AUTOSET

Uygulama bir nevi komut istemcisi olarak düşünülebilir. Açılış ve kapanış uygulamalarına dayalı olarak WiFi ve Bluetooth gibi şeyleri otomatik olarak kapatıp, açmanızı sağlar. Mesela bir oyun başlattığınızda hücresel veriyi, ve WiFi'yi kapatır veya bir müzik uygulaması vb. açtığınızda Bluetooth'u açar. Ayrıca zaman çizelgeleri ile de çalışır. 

TİNT

İki rengin muhteşem uyumu ile harika bir duvar kağıtları.

Walls for Reddit

Sıra dışı ve zevkinize uygun duvar kağıtları arıyorsanız bu uygulamaya mutlaka bakmalısınız. WfR, uygulaması, Reddit'ten benzersiz ve güzel duvar kağıtlarını daha hızlı keşfetmeyi kolaylaştırıyor.

InstaSwipe

InstaSwipe, panoramik fotoğrafları kesintisiz olarak kırpmanıza izin verir, böylece Instagram galeri sayfaları arasında geçiş yapabilirsiniz. Bu yol, tam panoramanın tek bir görüntüye gönderilmesinin en pratik yolu.

Upflix

Birçok dizi, belgesel, film ve tv showları arasından ne izleyeceğinize karar veremiyorsanız ve istediğinizi bulamıyorsanız Upflix imdadınıza yetişiyor. En iyi içeriği bulmak ve neler olup bittiğini ve neler yaptığınızı bilmek için harika bir uygulama olarak öne çıkıyor. 

Night Owl

Night Owl ile, ekranınızın parlaklığını varsayılan ayarlarla mümkün olduğunca azaltabilirsiniz. Bu, karanlık bir ortamda veya gece geceleri göz yorgunluğundan veya baş ağrılarından kaçınmanıza yardımcı olabilir. Uykuya dalmaya çalışırken gözlerinize zarar veren mavi ışığı da filtreleyebilir. Hatta bir zamanlayıcı ile açılmasını sağlayabilirsiniz.

Universal Copy

Kopyalamaya kapalı tüm metinler için Universal Copy. Uygulamayı etkinleştirdikten sonra, ekranınızda metni bulur ve seçilebilir olmasını sağlar. Daha sonra, normalde yaptığınız gibi metni kopyalayabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.