Android Lollipop Kesinlik Kazanıyor

Android Lollipop Kesinlik Kazanıyor
Google'ın yeni nesil mobil işletim sistemi Android L'in adı çok yakında belli olacak. Şimdiye kadar L harfinin açılımına dair çok sayıda söylenti gelse de, bu kez kaynak bir hayli sağlam.

Android'in yolda olan son sürümü Android L'in gerçek adı kesinleşmek üzere! Şimdiye kadar sayısız sızıntı, ihtimal ve iddia ortaya çıkmış, tabiri caiz ise her kafadan farklı bir ses gelmişti.

 

Bugün çıkan bir başka görsel ise Android L'in, çoğunluğun tahmin ettiği gibi Android Lollipop adını taşıyacağını ima ediyor. Bir Google geliştiricisinin kullandığı cihazlardan birinden gelen ekran görüntüsü direkt olarak bir lolipop ikonuna sahip!

 

Bildirim alanındaki yer alan de-bug ikonlarının tam yanında bulunan bir lolipop ikonu doğal olarak akla ilk olarak Android Lollipop'u getiriyor! Üstelik de Google'ın Android L'in gerçek adının bugün kesin olarak açıklayacağı söyleniyor.

 

Hatırlanacağı gibi bundan aylar önce Android L için "Key Lime Pie" adı geçmişti. Hatta Google çalışanlarından biri bununla ilgili bir çizim dahi gerçekleştirmişti. Üstelik de aynen bahsini ettiğimiz lolipop örneğinde olduğu gibi, benzer bir ikon yine bir bildirim alanında görünmüştü. Daha sonra bu görüntünün sahte olduğu ortaya çıktı.

 

Bakalım bu sefer de ortada bir sahte görsel mi var, yoksa Google Android L'in açılımı Lollipop mu olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.