Androidde 64-bit Heyecanı!

Androidde 64-bit Heyecanı!
Google, Android uygulamalarını 64-bit'e geçirmek için en ciddi adımlarından birini daha attı!

Google, Android tatbikat geliştiricileri için 64 Bit uygulamalarını deneme edebilecekleri bir emulatorü yayına soktu. Bunun üzerine tatbikat geliştiricileri Android L için geliştirdikleri 64 Bit uygulamaların performanslarını deneme edebilecek, hatalı çalışan yönleri tespit edebilecek ve Android L yayına girdiğinde 64 Bit uygulamaları sorunsuz çalışır şekilde kullanıcılara sunabilecek.

64 Bit uygulamaların aslında 32 Bit uygulamalara oranla iki kat daha çok performans sağlaması beklenmekte. Şayet uygulamaların hakikat performans artışını gösterebilmesi için cihazların 64 Bit işlemcilere sahip olması lazım geliyor. Google, 64 Bit işlemcileri destekleyen yeni Android L sistemiyle bu telefonların yaygınlaşmasına takviye veriyor.

Bakalım telefon üreticileri, Android L'nin potansiyelinden faydalanabilmek için 64 Bit mimarili telefonlarını ne kadar hızlı ve " makul fiyatla" piyasaya sürebilecek. Bildiğimiz, tanıdığımız mobil ekosistem, Android L ile beraber mühim bir değişim ve gelişim gösterecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.