Android’in En İyi Uygulamaları

Android’in En İyi Uygulamaları
Android’in en iyi video programları hangileri?Dünyada en çok kullanılan işletim sistemi olarak Android akıllı telefon işletim sistemi araştırmamızda bugünkü konumuz en çok kullanılan ve en kullanışlı video izleme uygulamaları. En İyi 4 uygulamayı sizin iç

Android’in en iyi video programları hangileri?Dünyada en çok kullanılan işletim sistemi olarak Android akıllı telefon işletim sistemi araştırmamızda bugünkü konumuz en çok kullanılan ve en kullanışlı video izleme uygulamaları. En İyi 4 uygulamayı sizin için araştırdık.

Telefonunuzda bulunan filmler, herhangi videolar veya tarayıcılardan açılan videoları yönlendirmek amacıyla yüklenen ve Android’i daha kullanışlı hale getirmeyi sağlayan video izleme programlarını sizin için kıyasladık. En çok indirilen 4 video programı ile karşınızdayız.

MX Player
MX Player, yüksek puanıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan , piyasanın en popüler video oynatıcılarından bir tanesi. En iyi yönü ise bedava sürümünün herhangi bir işlev kısıtlaması getirmemesi (ancak reklamlarla destekleniyor). MX Player’ı mühim yapan iki özelliği, donanımsal hızlandırma ve çoklu çekirdek kod çözme. Cihazınızın bu işlevleri desteklemesi halinde performans artışı sağlamanız kaçınılmaz. Bunun beraberinde MX Player, neredeyse tüm popüler video ve altyazı biçimlerini tanıyor.
VLC For Android
2012’de Android için beta sürümü yayınlanan popüler VLC Media Player, hala beta seviyesinde ancak iki yıl içinde yol kat etti. VLC For Android, şu an en popüler video ve altyazı biçimlerini destekliyor. Araç, donanım hızlandırmasını da destekliyor, ancak sadece belirli cihazlarda. Bunun beraberinde VLC For Android, temiz arayüzüyle öne çıkıyor.
DicePlayer
DicePlayer, kolay bir görünüme sahip olsa da modern bir video yürütücüsünden bekleyeceğiniz donanımsal hızlandırma, altyazı desteği gibi özelliklere sahip. DicePlayer’ın eşsiz bir özelliği ise videoları küçük bir pencere içinde, uygulamalarınızın üzerinde çalabilmesi. Bu pencereyi istediğiniz yere sürüklemeniz ve tekrardan boyutlandırmanız da mümkün oluyor.
BSPlayer
BSPlayer da aynı MX Player gibi video yürütmede yüksek performans için donanımsal ve çoklu çekirdek çözümleme sunuyor. Yazılım, neredeyse tüm video, ses ve altyazı türlerini destekliyor.
BSPlayer’ın dikkatimizi çeken özelliği, otomatik altyazı bulma aracı oldu. Videoyu açar açmaz internetten alakalı altyazıları indirmeniz öneri ediliyor. Bu işlev, sürekli altyazılı içerikler izleyenler için çok fazla faydalı olabilir. BSPlayer’ın bir başka yeteneği, sıkıştırılmamış RAR dosyalarındaki videoları, USB sürücülerdeki videoları ve ağ üzerindeki videoları direkt olarak çalabilmesi.
İşlevlerin neredeyse tamamı, bedava sürümde olağan . Şayet reklamlardan kurtulmak istiyorsanız, 14,22 TL’lik ücretli sürüme ihtiyacınız var. Ücretli sürüm, tam ekranda “deneysel” Chromecast desteği de sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.