Angı: Konya’nın desteği tam

Angı: Konya’nın desteği tam
AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Özteke’nin sorularını yanıtlarken, Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir ve 31 ilçede iddialı olduklarını söyledi.

Angı, “İslam dünyası ve tüm mazlum coğrafyalar AK Parti’nin bir kez daha seçimlerden galip çıkması için dua ederken, Türkiye’nin tökezlemesini isteyen karanlık güçler de diğer yandan çalışmalarını sürdürüyorlar. O sebeple 31 Mart seçimlerini sadece bir yerel seçim olarak göremeyiz” dedi

 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin bir seçimden çok daha fazlası olduğuna dikkat çekerek, “Önümüzdeki seçimler her şeyden önce Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bir beka meselesidir. Tüm dünya ülkemize gözünü dikmiş 31 Mart Seçimlerini izliyor” dedi.

Büyükşehir’de ve 31 ilçede iddialı olduklarını ifade eden Angı, “Sahadan aldığımız geri dönüşler ve anket sonuçları gösteriyor ki Cumhur İttifakı Konya’da açık ara önde gidiyor. Ancak bu bizi rehavete sevk etmemeli. Son derece ciddi bir şekilde SKM programlarımız kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. İşte Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Özteke’ye konuşan İl Başkanı Hasan Angı’nın samimi açıklamaları…

 

Saha çalışmalarınız hakkında bilgi verir misiniz?

-Tüm teşkilat kademelerimizle Seçim Koordinasyon Merkezimizin hazırladığı programlar kapsamında belediye başkan adaylarımız, milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte gece gündüz demeden saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

whatsapp-image-2019-03-21-at-17.19.17.jpeg

Sahada seçmenlerden nasıl tepkiler alıyorsunuz?

-Yaklaşık bir ay önce saha çalışmalarımızı başlattık. O günden beri ilçelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Konya ülkemizin yüz ölçümü bakımından en büyük şehri ve 31 ilçesi olmasına rağmen bazı ilçelerimizi 2 hatta 3 kez ziyaret ettik. Sahada hemşehrilerimizin büyük bir teveccühü ile karşılanıyoruz. Vatandaşımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Milletimiz Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye güveniyor. O sebeple çalışmalarımız son derece verimli ve güzel geçiyor.

AK Parti 2014 yerel seçimlerinde 26 ilçeyi kazanmıştı, bu seçimlerde hedefiniz nedir?

-31 Mart Seçimlerine Cumhur İttifakı adaylarımızla giriyoruz. Bu kapsamda 26 ilçede AK Parti, 5 ilçede MHP adaylarımızla sahada olacağız. Hedefimiz Cumhur İttifakı olarak hem Büyükşehir hem de Konya’nın 31 ilçesinde de büyük başarıya imza atmak.

Anket sonuçları nasıl? Cumhur İttifakının tabanda 24 Haziran’ın ardından 31 Mart’ta nasıl karşılık bulmasını bekliyorsunuz?

-Anket sonuçları elhamdülillah çok güzel geliyor. Cumhur İttifakı olarak Konya Büyükşehir ve 31 ilçemizde de son derece iddialıyız. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde de hizmetlerimize yenilerini eklemek için bir kez daha milletimizden destek istiyoruz. Hamdolsun Konya AK Parti’nin kuruluşundan beri bizi ve Cumhurbaşkanımızı asla mahcup etmedi. Milletimizin desteği her seçimde artarak devam etti. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de Cumhur İttifakı adaylarımızla Konya’dan Türkiye’ye ve tüm dünyaya güçlü bir mesaj vereceğiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gönül Belediyeciliği” vurgusu Konya’da nasıl karşılık bulacak?

-31 Mart Seçimlerine Gönül belediyeciliği anlayışını benimsedik. AK Parti iktidarları döneminde ülkemize pek çok yatırım yapıldı. Şehirlerimiz adeta bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Günümüz belediyecilik anlayışında artık önemli olan yol, baraj, köprü, asfalt ve kanalizasyon yapmak değil. Önemli olan mahallemizde, sokağımızda aç olana, açıkta olana, hastası ve huzursuzluğu olana, evde bakıma ihtiyacı olana dokunmaktır. Asıl olan gönüllere girmektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında İstanbul'da başlattığı gönül belediyeciliğini Cumhur İttifakı vesilesiyle yaygınlaştırarak, her gönüle girmeyi istiyoruz.

whatsapp-image-2019-03-21-at-17.19.16-(1).jpeg

31 Mart seçimleri adeta genel seçim havasında geçiyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 31 Mart seçimlerini bir beka meselesi olarak ifade etmesi hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

-31 Mart seçimleri bir seçimden çok daha fazlasını ifade ediyor. Önümüzdeki seçimler her şeyden önce Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bir beka meselesidir. Tüm dünya ülkemize gözünü dikmiş 31 Mart Seçimlerini izliyor. İslam dünyası ve tüm mazlum coğrafyalar AK Parti’nin bir kez daha seçimlerden galip çıkması için dua ederken Türkiye’nin tökezlemesini isteyen karanlık güçler de diğer yandan çalışmalarını sürdürüyorlar. O sebeple 31 Mart seçimlerini sadece bir yerel seçim olarak göremeyiz. Biz bu seçimde aynı zamanda tüm dünyaya da ülkemizin gücümüzü göstermiş olacağız.

Konya’da Cumhur İttifakı dışındaki partilerin çalışmalarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Seçmende karşılık bulabilecekler mi?

-Sahadan aldığımız geri dönüşler ve anket sonuçları gösteriyor ki Cumhur İttifakı Konya’da açık ara önde gidiyor. Ancak bu bizi rehavete sevk etmemeli. Son derece ciddi bir şekilde SKM programlarımız kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer parti ve ittifakların Konya’da herhangi bir karşılığının olduğunu düşünmüyorum. Seçmenimizin her zaman olduğu gibi sandıkta en doğru kararı vereceğine inanıyorum.

 

Bu seçimlerde en çok konuşulanlardan biri de bağımsız adaylar? Konya’da bağımsız adayların şansını nasıl görüyorsunuz?

-Açıkça söylemek gerekirse bağımsız adayların seçimlerde başarılı olabileceklerine inanmıyorum. Bağımız adayların kendilerine göre bir oy kitlesi elbette olabilir ancak bizim adaylarımız karşısında bir şanslarının olacağına inanmıyorum. Genellikle Konya ve ilçelerindeki bağımız adaylar Cumhur İttifakı tarafından aday gösterilmedikleri için bağımız aday oldular. Partisi tarafından aday gösterilmeyen bir belediye başkan adayının kendi şahsi menfaatleri için bağımız aday olarak ortaya çıkması seçmene ne kadar güven verebilir. Konya seçmeni de bunu en doğru şekilde değerlendirecektir.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

-Önümüzdeki seçimlerin başta Konyamız olmak üzere ülkemize, İslam âlemine ve gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini niyaz ederim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum