Hasan Angı'dan Ahmet Davutoğlu'na 'Taşkent' göndermesi

Hasan Angı'dan Ahmet Davutoğlu'na 'Taşkent' göndermesi
Angı: Taşkent'te daha güçlüyüz. Kimse kusura bakmasın, 'Doğum yerim burası' diye kimsenin sahiplenmeye kalkması kadar ucube bir şey yok.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, video konferans yöntemiyle düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Erken seçim tartışmalarının yaşandığını dile getiren Angı, "Bu tartışmaların ciddiye alınacak hiçbir tarafı da görünmüyor. En yetkili ağızlardan, hem Cumhurbaşkanımızdan hem de Cumhur İttifakı'nın ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı'ndan net bir şekilde seçimlerin 2023 haziran ayında yapılacağına dair mesajlar verildi." dedi.

Angı, Türkiye'nin ekonomi olarak önümüzdeki süreçte daha da toparlanacağını vurgulayarak, Türkiye'nin yeni hükümet sisteminin avantajı olarak alınan hızlı kararlarla çabuk reaksiyon verdiğini söyledi.

DOĞUM YERİM BURASI DİYE...

Angı, bir gazetecinin, "Taşkent kongresine katılımın az olduğu eleştirileri vardı. Taşkent'i eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun memleketi olarak biliyoruz. AK Parti olarak Taşkent'te farklı bir çalışma yürütüyor musunuz?" sorusuna, "İlçe kongrelerimiz büyük bir coşkuyla geçti. Pandemi nedeniyle fazla davetli çağırmadık. Taşkent'te geçmiş kongrelerimizden daha coşkuluyduk. Taşkent'te daha güçlüyüz. Kimse kusura bakmasın, 'Doğum yerim burası' diye kimsenin sahiplenmeye kalkması kadar ucube bir şey yok." yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum