Ankapark, Antalya EXPO 2016'da

Ankapark, Antalya EXPO 2016'da
Ankara Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden olan ve yapımı devam eden Ankapark, 6 ay boyunca açık olacak Antalya EXPO 2016'da tüm dünyaya tanıtılacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden olan ve yapımı devam eden Ankapark, 6 ay boyunca açık olacak Antalya EXPO 2016'da tüm dünyaya tanıtılacak.

Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankapark'ın tanıtımı, bugün açılışı yapılan Antalya EXPO 2016'da yapılacak.

Dinozorları, oyuncakları ve sanal oyun alanlarıyla dünyanın en büyük tema parkı olarak hizmete açılacak Ankapark'ın tanıtılacağı 3 dönümlük alanda, ziyaretçiler için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin çeşitli birimlerinden Antalya'ya gelen 100 kişilik ekip, yoğun bir çalışma temposuyla, sergilenecek oyuncak ve diğer görsel malzemeleri yerleştirerek alanı hazır hale getirdi. Ankapark tanıtım alanında Büyükşehir Belediyesinin kapalı ve açık etkinlik bölümleri bulunuyor.

- Dinazor alanı da gezilebilecek

Çocuklarla birlikte büyüklerin de eğlenceli saatler geçirebileceği "Ankapark" temalı açık bölümde "Dinozor Alanı", çocukların çiçeklerle dans edeceği "Çiçek Ritm Sahnesi", fotoğraf çektirebileceği "Çiçek ve Robot" sahneleri, "Aquatik Sahne Gösterisi", "Kedi Ailesi", "Family Coaster", "Çim Kedi" ve "Kalpli Yol" yer alıyor.

Kapalı oyun alanlarında ise çocuklar, Sanal Gerçeklik Odası, Robot Led, Robotlar, Roller Coaster Similatörü, Nuh'un Gemisi'nde bulunan hareketli oyuncaklarla eğlenceli dakikalar yaşayacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.