Ankara Orman Bölge Müdürlüğü'nün 2015 performans değerlendirmesi

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü'nün 2015 performans değerlendirmesi
ANKARA (AA)- Ankara Orman Bölge Müdürlüğü'nün 2015 yılı performans değerlendirmesi Ayaş ilçesinde gerçekleştirildi. Ayaş'taki bir termal tesiste...

ANKARA (AA)- Ankara Orman Bölge Müdürlüğü'nün 2015 yılı performans değerlendirmesi Ayaş ilçesinde gerçekleştirildi.

Ayaş'taki bir termal tesiste düzenlenen 2015 yılı Performans değerlendirme toplantısına Ankara Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, müdür yardımcıları İbrahim Acar, Hüseyin Acar, Mehmet Sırac Batuk ile şube ve işletme müdürleri katıldı.

Bölge müdürü Özkaya, toplantınında açılışında yaptığı konuşmada, 2015'in performansını değerlendireceklerini, olası aksaklıklar ile çözüm arayışları için görüş alış verişinde bulunarak 2016 yılı planlamasını yapacaklarını belirtti.

"Ankara Orman Bölge müdürlüğü olarak, geçmişten ders alarak 2016’ya ve 2023 hedeflerine daha sağlıklı bir şekilde yürümemizin önünü açacağız" ifadesini kullanan Özkaya, ormanların gençleştirilmesi, bakımı, rehabilitasyonu, fidan dikimi, seçme ormanlarda tatbikat yapılması, olağanüstü üretimlerin sebepleri gibi konuları da ele alacaklarını bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.