Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarına tepkiler

Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarına tepkiler
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, saldırıları kınadı

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarını kınadı.

Burkay, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin dirliğine ve milletin beraberliğine zarar vermek isteyen terör odaklarının dün Ankara'da, bugün ise Diyarbakır'da hain yüzünü bir kez daha gösterdiğini kaydetti.

Millet olarak herkesi derinden üzen saldırıda yaşamını yitiren şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileyen Burkay, şunları kaydetti:

"İş dünyası olarak devletin tüm kurumları ve güvenlik birimleriyle bölücü terör örgütlerini bu topraklardan temizleyeceğine inanıyoruz. Bizlere düşen görev, millet olarak kenetlenerek sağduyuyla ortak bir duruş sergilemektir. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece bu alçakça saldırılar daha önce olduğu gibi bundan sonra da hedefine asla ulaşamayacaktır. Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu zor zamanları güçlü bir duruşla atlatacağımızdan şüphemiz yoktur. Milletimizin başı sağ olsun."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.